Indflytningsrapport

Det er vigtigt, at udlejer og lejer sammen gennemgår lejemålets stand ved indflytning. Download og print vores indflytningsrapport til i fællesskab at notere lejemålet stand samt eventuelle fejl og mangler ved indflytning.

Hvis I finder fejl og mangler ved indflytningssynet, kan udlejer vælge at udbedre disse eller blot nøjes med at anføre dem i indflytningsrapporten. Husk at benytte bogstavkoderne ”U” (Udbedres) eller ”UI” (Udbedres ikke) i indflytningsrapporten.

Ved fraflytning hæfter lejer ikke for skader, fejl og mangler, som er anført i indflytningsrapporten. Det er derfor VIGTIGT, at du som lejer er grundig ved indflytningssynet for at sikre, at du ved fraflytning ikke kommer til at hæfte for fejl og mangler, som allerede var der ved indflytning.

Som udlejer er det vigtigt, at lejer modtager en underskrevet kopi af indflytningsrapporten i forlængelse af indflytningssynet – Senest 14 dage efter indflytningssynet. Hvis du som udlejer ikke overholder fristen, kan du ikke gøre et krav om istandsættelse ved fraflytning gældende over for lejer.

Hvis du klikker på en af produkterne, kan du læse mere om 14 dages fristen og de ting, du som lejer skal være opmærksom på ved indflytning. 


Sammenlign produkt (0)


Indflytningsrapport DK

Indflytningsrapport DK

Det er vigtigt, at udlejer og lejer sammen gennemgår lejemålets stand ved indflytning. Download o..

99.00 DKK Ekskl. Moms: 79.20 DKK

Indflytningsrapport UK

Indflytningsrapport UK

Det er vigtigt, at udlejer og lejer sammen gennemgår lejemålets stand ved indflytning. Download og p..

99.00 DKK Ekskl. Moms: 79.20 DKK

Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)