• Fraflytningsrapport UK

Det er vigtigt, at udlejer og lejer sammen gennemgår lejemålets stand ved fraflytning. Download og print vores fraflytningsrapport til i fællesskab at notere lejemålet stand samt eventuelle fejl og mangler ved fraflytning.

Lejekontraktens §11 indeholder ordlyd omkring, hvorledes lejemålet forventes tilbageleveret.

I fraflytningsrapporten aftales det, hvad der på lejers regning skal istandsættes i lejemålet. Dette anføres i fraflytningsrapporten ved at benytte bogstavkoderne ”U” eller ”UI” i fraflytningsrapporten.

Som udlejer er det vigtigt, at lejer modtager en underskrevet kopi af fraflytningsrapporten i forlængelse af fraflytningssynet – Senest 14 dage efter fraflytningssynet. Lejer har 14 dage fra datoen for fraflytningssynet til at fremsætte indsigelser over for udlejer. Udlejer skal herefter fremsende en flytteopgørelse indeholdende en oversigt over de egentlige udgifter til istandsættelse til lejer – Gerne hurtigst muligt og senest 2 måneder efter fraflytningssynet.

Vi anbefaler, at begge parter medtager kopi af indflytningsrapporten samt billeder til fraflytningssynet.

Har du brug for en white label / en version uden logo eller med dit eget logo på fraflytningsrapporten, er du velkommen til at kontakte os på hello@squarefeet.dk


Her på squarefeet.dk har vi samlet en række dokumenter, som kan downloades - både gratis og som køb. Når du downloader dokumenter og opretter en brugerprofil på squarefeet.dk, vil dine downloads være tilgængelige på din profil.

Det er derfor en god idé at oprette en brugerprofil, som samler alle dine dokumenter i ”skyen”, således at du altid kan logge ind på din profil og downloade dokumenterne, når du har brug for dem.   


Fraflytningsrapport UK

  • Model nummer: Move-out Report UK
  • Tilgængelighed: På lager
  • 99.00 DKK


Relaterede produkter

Tjekliste - Lejer UK

Tjekliste - Lejer UK

Hvad skal du som lejer huske, når du skal leje en bolig?Download gratis vores tjekliste for lejere. ..

0.00 DKK Ekskl. Moms: 0.00 DKK

Tjeklliste - Udlejer UK

Tjeklliste - Udlejer UK

Hvad skal du som udlejer huske, når du skal udleje en bolig?Download gratis vores tjekliste for udle..

0.00 DKK Ekskl. Moms: 0.00 DKK