• Indflytningsrapport UK

Det er vigtigt, at udlejer og lejer sammen gennemgår lejemålets stand ved indflytning. Download og print vores indflytningsrapport til i fællesskab at notere lejemålet stand samt eventuelle fejl og mangler ved indflytning.

Hvis I finder fejl og mangler ved indflytningssynet, kan udlejer vælge at udbedre disse eller blot nøjes med at anføre dem i indflytningsrapporten. Husk at benytte bogstavkoderne ”U” (Udbedres) eller ”UI” (Udbedres ikke) i indflytningsrapporten.

Ved fraflytning hæfter lejer ikke for skader, fejl og mangler, som er anført i indflytningsrapporten. Det er derfor VIGTIGT, at du som lejer er grundig ved indflytningssynet for at sikre, at du ved fraflytning ikke kommer til at hæfte for fejl og mangler, som allerede var der ved indflytning.

Som udlejer er det vigtigt, at lejer modtager en underskrevet kopi af indflytningsrapporten i forlængelse af indflytningssynet – Senest 14 dage efter indflytningssynet. Hvis du som udlejer ikke overholder fristen, kan du ikke gøre et krav om istandsættelse ved fraflytning gældende over for lejer.

14 dages fristen

Ved et indflytningssyn kan der være ting, som de fleste øjne kan overse. Der kan eksempelvis være løse fodlister, revnede fuger eller fliser og knækkede spots, som hverken lejer eller udlejer ved indflytningssynet har lagt mærke til. Derfor er det vigtigt, at lejer gennemgår lejligheden grundigt i de efterfølgende dage efter indflytningssynet. Lejers eventuelle nye opdagelser af yderligere fejl og mangler skal meddeles til udlejeren senest 14 dage efter lejeforholdets begyndelse.

Vi anbefaler at tage billeder ved indflytningssynet, herunder af de fejl og mangler, som I opdager ved indflytningssynet og de efterfølgende 14 dage, så manglerne altid kan dokumenteres.

Har du brug for en white label / en version uden logo eller med dit eget logo på indflytningsrapporten, er du velkommen til at kontakte os på hello@squarefeet.dk


Her på squarefeet.dk har vi samlet en række dokumenter, som kan downloades - både gratis og som køb. Når du downloader dokumenter og opretter en brugerprofil på squarefeet.dk, vil dine downloads være tilgængelige på din profil.

Det er derfor en god idé at oprette en brugerprofil, som samler alle dine dokumenter i ”skyen”, således at du altid kan logge ind på din profil og downloade dokumenterne, når du har brug for dem.   


Indflytningsrapport UK

  • Model nummer: Move-in Report UK
  • Tilgængelighed: På lager
  • 99.00 DKK


Relaterede produkter

Bio Waste UK

Bio Waste UK

Bioaffald kan genanvendes, og det er derfor vigtigt, at du sorterer dit bioaffald. Her kan du læse k..

0.00 DKK Ekskl. Moms: 0.00 DKK

Min første bolig UK

Min første bolig UK

Her finder du en kort introduktion til rengøring og vedligeholdelse af din første bolig. Tips o..

0.00 DKK Ekskl. Moms: 0.00 DKK

Tjekliste - Lejer UK

Tjekliste - Lejer UK

Hvad skal du som lejer huske, når du skal leje en bolig?Download gratis vores tjekliste for lejere. ..

0.00 DKK Ekskl. Moms: 0.00 DKK

Waste Guide UK

Waste Guide UK

Københavns Kommune har lavet en affaldsguide, som du kan udfylde online, så den passer til forholden..

0.00 DKK Ekskl. Moms: 0.00 DKK